+3620/771-2268
info@cipoplaza.hu

Szállítás

Ha nem tetszik a cipő 3 munkanapon belül visszafizetjük az árát, szállítási díjat sem fizet!

Ebben az esetben a kiválasztott futárszolgálat teljesen ingyen visszaszállítja a terméket, a visszaszállítás költségeit cégünk fedezi.

(FONTOS:fenti, kedvezményes feltételekhez az átvétel napját követő munkanap 14.00-ig email-ben kell jelezni, ha nem felel meg a termék!! ha a vevő később, de még 14 napon belül jelzi a problémát, akkor a jogszabályoknak megfelelően lehet visszaküldeni a terméket, melyről részletesen a vásárlás menüpontban tájékozódhat.)


Kiszállítás lehetőségei:
1. FoxPost csomagautomatában való átvétel.
Ebben az esetben a szállítási díj bruttó 590 Ft.
SMS és emailes értesítés az áru felvételéről. Továbbá sms értesítés, amin az áru megérkezett az adott automatába.

2. GLS futárszolgálat.
A szállítási díj GLS futárszolgálat esetén az ország bármely területére egységesen bruttó 890 Ft.
SMS és emailes értesítések az áru felvételéről illetve külön sms az áru várható érkezéséről.

3. Pick Pack Ponton való átvétel.
Ebben az esetben a szállítási díj egységesen bruttó 690 Ft.
SMS és emailes értesítés az áru felvételéről. Továbbá sms értesítés, amint az áru megérkezett a kiválasztott Pick Pack Pontba

4. Üzletben való átvétel
Ebben az esetben a kiszállítás ingyenes!

Megrendelés módosítása:
A megrendelés kiszállításának dátuma következmény nélkül módosítható egy esetet kivéve:a kiszállítás időpontja előtti napon már nem tudunk módosítani a kiszállítás dátumán.

Visszaszállítási kedvezmény elveszítése:
- Amennyiben Ön nem tudja átvenni (pl. pénzhiány) miatt a csomagot és emiatt a futárnak másodszor is ki kell azt szállítania, úgy már nem áll módunkban biztosítani a fenti kedvezményes áruvisszaküldést.

- Amennyiben az első csomagfelvétel az Ön hibájából meghiúsul, azaz a futár a megjelölt időintervallumban érkezik és Ön nem adja át neki a visszaküldendő csomagot, vagy Ön nem található a megjelölt helyszínen, úgy a fenti kedvezményes áruvisszaküldés lehetőségét elveszíti.

- Amennyiben Önnek a cserecsomag sem felel meg, úgy ebben az esetben a második csomag visszaküldésének költsége már Önt terheli.


Helytelen csomagvisszaküldés:
- Kérjük fokozottan ügyeljen a cipősdobozok sértetlenségének megőrzésére! Amennyiben azok nem megfelelő állapotban - piszkosan, ragasztósan, sérült felirattal - érkeznek vissza cégünkhöz, vagy az adott futárszolgálat címkéje közvetlenül, egyéb csomagoló anyag nélkül, a dobozokra van felragasztva, úgy fenntartjuk a jogot, hogy a Vásárlótól az okozott kárért 1.000 Ft-ot levonjunk.

Egyéb fontos tudnivalók:

- Amennyiben az átvétel napját követő munkanap 14.00 óráig nem, de még a törvényben meghatározott 14 napon belül jelzi problémáját, úgy természetesen a jogszabályoknak megfelelően járunk el, melyről a VÁSÁRLÁS menüpontban tájékozódhat.

- Ellállás esetén a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a MONTONELLI Fashion Group Zrt. webáruház központjába 1139 Budapest, Teve utca 60. és cégünk 14 napon belül visszatéríti Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát, illetve a teljesítéssel felmerülő fuvarköltséget is.

-Amennyiben a Cipőpláza Webáruházból személyes átvétellel rendeli meg a terméket és valamelyik üzletünkben vásárolja meg azt, úgy nem vonatkoznak Önre a webáruházi vásárlás jogszabályai. Ebben az esetben azok a jogszabályok vonatkoznak Önre, amelyek az üzletben történő vásárlásra érvényesek.

/Fenntartjuk a jogot arra, hogy bizonyos esetekben a kiszállítást megtagadjuk és a Megrendelőt csak az üzleteinkben szolgáljuk ki. Erről azonban az érintettek külön tájékoztatást kapnak./

-Semmi esetre se intézze önállóan - webáruházunk ügyfélszolgálatának bevonása nélkül - az adott futárszolgálattal a csomagvisszaküldést, még akkor sem, ha közvetlen kapcsolatban áll a céggel vagy annak valamely alkalmazottjával. A futárszolgálatok és Cégünk között szerződésben rögzített keretek között működik a csomagszállítás, amelytől való eltérés anyagi felelősséget vonhat maga után. Amennyiben ezen eltérés a Vásárlónak felróható okból történik, úgy a keletkezett többletköltséget is kénytelenek vagyunk a Vásárlóra áthárítani. Szíves megértését ezúton is köszönjük.


Cipőpláza Webáruház