ITT A TAVASZ!! ÚJ KOLLEKCIÓ - 2018 TAVASZ/NYÁR - A LEGÚJABB DIVAT, a LEGVONZÓBB MÁRKÁK ÚJ KOLLEKCIÓ - 2018 TAVASZ/NYÁR

Bordó - sokféle mutatós bordó cipő és táska a Cipőpláza Webáruházban!

48 termék

Ár

Ft - Ft

Szebbnél szebb bordó cipők, táskák és kiegészítők rendelhetőek Cipőpláza Webáruházunkból! Bordó termékeinket mindig úgy válogatjuk ki, hogy azok a lehető legtöbb stílusnak, időjárásnak és alkalomnak feleljenek meg.

Kínálatunkból megvásárolhatóak többek közt a teljesen bordó színű termékek, valamint azok a darabok is, melyeknek bizonyos díszítőelemei, vagy tartozékai - legyenek azok masnik, cipőfűzők vagy cipzárak - bordó színűek, az egész cipő vagy táska pedig egy, a bordóhoz jól passzoló másik színű vagy színárnyalatú.

Online cipőboltunkban egyaránt fellelhetőek az elegánsabb fazonú bordó cipők és szandálok, valamint a hétköznapi viselethez illő, kényelmes kialakítású bordó cipők, végül pedig a sportosabb stílusú bordó edzőcipők, tornacipők és túracipők is.

Webáruházunkban találhatóak még gyönyörű, divatos bordó táskák és hátizsákok, valamint bordó pénztárcák, sálak, sapkák, és nagyon jó minőségű bordó bőr övek is. Bordó termékeinket azoknak ajánljuk, akik szeretnek egy kis színt vinni a hétköznapi viseletükbe.