SZEZONKÖZI LEÉRTÉKELÉS -30%-IG! SZEZONKÖZI LEÉRTÉKELÉS -30%-IG!

Columbia - speciális kiképzésű Columbia túracipők, bakancsok, táskák, sálak és sapkák a Cipőpláza Webáruházban!

27 termék

Ár

Ft - Ft

Sarokmagasság

Rengeteg Columbia termék a Cipőpláza Webáruház kínálatában! Columbia termékeinket folyamatosan bővítjük a legújabb modellekkel. Ilyenek például a vidám színekben pompázó Columbia kötött sapkák és sálak; a hőmegtartó technológiával, valamint jó tapadást biztosító speciális talpkialakítással, és vízhatlan légző membránnal ellátott Columbia csizmák és hótaposók; az egyedi, mindenféle terepre jó tapadást biztosító Columbia túracipők és outdoor bakancsok; valamint a kiváló minőségű, speciális anyagokból készült, jól szellőző Columbia tornacipők.

A Columbia elhivatott, hogy minden felületen, minden időjárásban megbízható minőséget tudjon biztosítani termékei gyártásakor. A Columbia márka termékei gyártásakor a szakemberek arra törekednek, hogy a termékek viselőjüket szárazon és melegen tartsák, valamint védjék a szélsőséges időjárástól, mindezt úgy, hogy egy letisztult, viselhető trendnek feleljenek meg.

Cipőpláza Webáruházunk emiatt mindig a legújabb, legjobb technológiával ellátott Columbia termékek közül szerzi be modelljeit, hogy a túrázni szerető Kedves Vásárlóinknak mindig a legutolsó technológiának köszönhető biztos tartást, védelmet és kényelmet biztosítsák.