ITT A TAVASZ!! ÚJ KOLLEKCIÓ - 2018 TAVASZ/NYÁR - A LEGÚJABB DIVAT, a LEGVONZÓBB MÁRKÁK ÚJ KOLLEKCIÓ - 2018 TAVASZ/NYÁR

Ezüst - sokféle bámulatosan szép ezüst színű cipő és táska a Cipőpláza Webáruházban!

114 termék

Ár

Ft - Ft

Mutatós, divatos ezüst színű cipők és kiegészítők kaphatóak online cipőboltunkban! Termékeink közt egyaránt megrendelhetőek olyan modellek, melyek teljesen ezüst színű anyagokkal vannak ellátva, valamint azok a darabok is, melyeknek bizonyos díszítőelemei ezüst színűek, de maguk a modellek valamilyen más alapszínnel rendelkeznek.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük az új trendeknek megfelelő ezüst színű termékekkel. Elérhetőek már többek közt a csodaszép ezüst színű csatokkal, láncokkal, mintákkal és felvarrókkal díszített bokacsizmák és bakancsok.

Továbbá megtalálhatóak a kényelmes kialakítású, precíz díszítővarrásokkal ellátott, divatos ezüst balerina cipők és slip-on cipők is. Valamint meg kell említeni a sportosabb stílusú ezüst színű edzőcipőket és tornacipőket is.

Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk kiemelni a gyönyörű ezüst színű kiegészítőinket is, melyek közt megtalálhatóak az ezüst divattáskák, alkalmi táskák, valamint az ezüst színű nyakláncok és karkötők is.

Ezüst színű termékeinket azoknak ajánljuk, akik szeretik a fémes csillogást sportos, hétköznapi, vagy alkalmi viseletük kiegészítéseként.