ITT A TAVASZ!! ÚJ KOLLEKCIÓ - 2018 TAVASZ/NYÁR - A LEGÚJABB DIVAT, a LEGVONZÓBB MÁRKÁK ÚJ KOLLEKCIÓ - 2018 TAVASZ/NYÁR

Férfi bakancs - divatosnál divatosabb férfi bakancsok a Cipőpláza Webáruházban!

28 termék

Kategória

Ár

Ft - Ft

Kollekció

Férfi bakancs kínálatunkat is úgy igyekeztük kialakítani, hogy Kedves Vásárlóink minél több márka kínálatából tudjanak válogatni. Árak tekintetében is úgy válogattunk, hogy az itthon még kevésbé ismert, olcsóbb, feltörekvő márkák férfi bakancsaiból is lehessen vásárolni.

Megtalálhatóak a középkategóriás férfibakancsok is, mint például Bugatti, Tom Tailor, S.Oliver férfi bakancsok, de megvásárolhatóak webáruházunkban a felsőbb kategóriás és a prémium kategóriás férfi bakancsok is: Pepe Jeans, Gas, Tommy Hilfiger, Napapijri férfi bakancsok. Férfi bakancsaink anyagukat tekintve leginkább bőr bakancsok vagy vízhatlan technológiájú, magas minőségű, speciális szintetikus anyagokból készített bakancsok.

Férfi bakancsaink a belső kiképzést tekintve igen kényelmesek, formavilágukat tekintve a legutolsó divatot követő trendi daraboktól a klasszikus bakancsokig minden megtalálható kínálatunkban. Kényelmi márkáinktól is rendelünk férfi bakancsokat a kényelmi cipők kedvelői számára, illetve férfi túrabakancs kínálatunk is széles, a Helly Hansen, Merrell és North Face márkák modelljei jelentik ebben a kategóriában a csúcsot.