ITT A TAVASZ!! ÚJ KOLLEKCIÓ - 2018 TAVASZ/NYÁR - A LEGÚJABB DIVAT, a LEGVONZÓBB MÁRKÁK ÚJ KOLLEKCIÓ - 2018 TAVASZ/NYÁR

Férfi papucs - vagány, divatos férfi papucsok a Cipőpláza Webáruházban!

20 termék

Kategória

Ár

Ft - Ft

Sarokmagasság

Férfi papucs kínálatunk kialakításánál igyekeztünk minél szélesebb skálát kialakítani az árszínvonal és a stílus tekintetében is. Megtalálható kínálatunkban néhány itthon még kevésbé ismert feltörekvő márka olcsóbb kategóriájú férfi papucsa, de szintén válogathat a Kedves Vásárló prémium kategóriás férfi papucsokból, úgymint a Tommy Hilfiger vagy a Gant férfi papucsai közül. Stílus tekintetében is széles a választék, flip-flop papucsok, belebújós strandpapucsok, illetve a divatos bőrpapucsok jellemzik férfi papucs kínálatunkat.

Anyag terén is nagy a választék, a strapabíró gumi vagy kaucsuk férfi papucsokból is több márka kínálatából választhat. Uszodába járni, vagy strandon közlekedni, de akár utcai viseletre is tökéletesek. Textil felső résszel is kínálunk papucsokat mind utcai, mind strand viseletre.

Végül a szintén trendi bőr papucsokról se feledkezzünk meg, az S.Oliver, a Bugatti és több más márka bőr férfi papucsai is jelen vannak kínálatunkban. Válogasson kedvére hatalmas férfi papucs kínálatunkból, Cipőpláza Webáruház - A stílusod az egyéniséged!