GYIK

 

 

Mikor kapom meg a megrendelt terméket?
Megrendelt termékét legfeljebb az 5. munkanapon megkapja.

Mi a teendő, ha módosítani szeretném a vásárlásomat?
A vásárlás módosítására vonatkozó kérést, kérjük, jelezd ügyfélszolgálatunknak a 06 1 999 9950 telefonszámon, vagy az info@cipoplaza.hu e-mail címen vagy töltsd ki általános reklamációs űrlapunkat >>

Kicserélhetem-e egy másik termékre az általam megvásárolt terméket, amennyiben nem megfelelő?
A megvásárolt termék visszaküldésére a kézhezvételtől legfeljebb 14 nap áll rendelkezésedre. A beérkezést követően visszautaljuk a termék árát. A megfelelő termékre új rendelést kell leadni. Termékcserével kapcsolatban kérjük töltsd ki az alábbi űrlapunkat és ügyfélszolgálatunk visszajelez munkanapon 24 órán belül a további teendőkről: Kitöltöm a termék csereigény űrlapot >>

Az átvétel napját követő munkanap 14.00 óráig email-ben vagy a csereigény űrlapján jelezd, ha bármilyen okból nem felel meg a termék. Az ingyenes termék csere okai lehetnek pl.: fazon, méret, szín probléma. A termék csere csak ebben az esetben ingyenes. Drágább csere esetén csak a különbözetet kell fizetned, kisebb értékű csere esetén pedig mi utaljuk vissza bankszámlaszámodra a különbözetet az eredeti termék sértetlen, eredeti csomagolásban és nem használt állapotában történő visszaérkezését követően.

Az eredeti rendelésed kiszállítási módjától függetlenül minden esetben a GLS futárszolgálat viszi neked a csere csomagot és hozza el a nem megfelelő terméket.

Második termék cserére is van lehetőséged. Ezt az igényt is az átvétel napját követő munkanap 14.00 óráig email-ben vagy a csereigény űrlapján jelezd. A második csere költsége teljes mértékben Téged terhel. A csere díja: 1900 Ft.

Ha egyik cipővel sem vagy elégedett, visszaküldheted a terméket indoklás nélkül is. Amennyiben a termék sértetlen, eredeti csomagolásában van és nem használt, cégünk a termék visszaérkezésétől számított 3 munkanapon belül visszautalja a teljes vételárat bankszámlaszámodra.

Amennyiben a csere igényedet nem jelzed a fent megadott határidőig, abban az esetben csere költsége teljes mértékben Téged terhel. A csere díja: 1900 Ft.

A visszautalás kizárólag bankszámlaszámra történik.

Minden esetben a Montonelli Fashion Group Zrt. címére kell visszaküldeni a csere terméket. A pontos cím: Montonelli Zrt., Budapest, 1139, Teve utca 60.

 

Tudok rendelni külföldi címre is?

A www.cipoplaza.hu oldalon történő rendeléseket csak Magyarország területére szállítjuk ki.

Jelenleg az alábbi országokba is vállalunk kiszállítást: Románia, Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Horvátország. A nemzetközi kiszállítás esetén az adott ország weboldaláról történő rendeléseket tudjuk kiszolgálni.
A kiválasztott terméket a nemzetközi oldalainkon megjelenő áron tudod megrendelni és kifizetni.

Kérjük keresd fel az alábbi oldalainkat a kért kiszállítási címtől függően:

Románia területére: https://www.shoecocktail.ro/
Szlovákia területére: https://www.shoecocktail.sk/
Csehország területére: https://www.shoecocktail.cz/
Szlovénia területére: https://www.shoecocktail.si/
Horvátország területére: https://www.shoecocktail.com.hr/