Ingyenes Termékcsere

Termékcserével kapcsolatban kérjük töltsd ki az alábbi űrlapunkat és ügyfélszolgálatunk visszajelez munkanapon 24 órán belül a további teendőkről: Kitöltöm a termék csereigény űrlapot >>

 

Az átvétel napját követő munkanap 14.00 óráig email-ben vagy a csereigény űrlapján jelezd, ha bármilyen okból nem felel meg a termék. Az ingyenes termék csere okai lehetnek pl.: fazon, méret, szín probléma. A termék csere csak ebben az esetben ingyenes. Drágább csere esetén csak a különbözetet kell fizetned, kisebb értékű csere esetén pedig mi utaljuk vissza bankszámlaszámodra a különbözetet az eredeti termék sértetlen, eredeti csomagolásban és nem használt állapotában történő visszaérkezését követően.

Az eredeti rendelésed kiszállítási módjától függetlenül minden esetben a GLS futárszolgálat viszi neked a csere csomagot és hozza el a nem megfelelő terméket.

Második termék cserére is van lehetőséged. Ezt az igényt is az átvétel napját követő munkanap 14.00 óráig email-ben vagy a csereigény űrlapján jelezd. A második csere költsége teljes mértékben Téged terhel. A csere díja: 1900 Ft.

Ha egyik cipővel sem vagy elégedett, visszaküldheted a terméket indoklás nélkül is. Amennyiben a termék sértetlen, eredeti csomagolásában van és nem használt, cégünk a termék visszaérkezésétől számított 3 munkanapon belül visszautalja a teljes vételárat bankszámlaszámodra.

Amennyiben a csere igényedet nem jelzed a fent megadott határidőig, abban az esetben csere költsége teljes mértékben Téged terhel. A csere díja: 1900 Ft.

A visszautalás kizárólag bankszámlaszámra történik. 

Minden esetben a Montonelli Fashion Group Zrt. címére kell visszaküldeni a csere terméket. A pontos cím: Montonelli Zrt., Budapest, 1139, Teve utca 60.