Női papucs - szebbnél szebb női papucsok a Cipőpláza Webáruházban!

75 termék

Kategória

Ár

Ft - Ft

Női papucs kínálatunk igen gazdag. A csinos, divatos magassarkú női papucsoktól a konzervatívabb női papucsokig minden megtalálható nálunk. A divat kategóriában a magasabb sarkú női papucs az első. Ezek leginkább brazil modellek illetve Montonelli márkánk kínálatában megtalálható modellek.

Telitalpú papucsaink is népszerűek és nagyon divatosak is egyben. Megtalálható köztük a magasabb telitalpú papucs és az alacsonyabb, nagyon kényelmes telitalpú női papucs is. Persze a lapossarkú női papucsok is nagyon divatosak, szinte minden neves márka gyárt ilyen modelleket. Kínálatunkban sok márkától megtalálhatóak a női strandpapucsok is, például a Nike, Puma és sok más egyéb márka papucsai.

Kényelmi papucsok terén is egyre nagyobb a választékunk. A Geox márka, a Pikolinos, a Jana, a Piccadilly... mind-mind egytől-egyig nagyon kényelmes papucsokat gyárt, melyek egyben a divat aktuális irányzatát is követik. Folyamatosan érkeznek a női papucsok webáruházunkba! Minden fajta női papucs megtalálható nálunk, ráadásul folyamatosan érkeznek az új modellek és persze az új márkák! Cipőpláza Webáruház - A stílusod az egyéniséged!