ITT A TAVASZ!! ÚJ KOLLEKCIÓ - 2018 TAVASZ/NYÁR - A LEGÚJABB DIVAT, a LEGVONZÓBB MÁRKÁK ÚJ KOLLEKCIÓ - 2018 TAVASZ/NYÁR

Skechers - magas minőségű Skechers sportcipők és edzőcipők a Cipőpláza Webáruházban!

37 termék

Típus

Ár

Ft - Ft

Kiváló minőségű Skechers edzőcipők és sportcipők érkeztek a Cipőpláza Webáruházba! Többségük speciális technológiai eljárásokkal készül, ilyenek például az Air-Cooled Memory Foam, a GOga Mat, a Relaxed Fit, a Skech Flex, a Gel Infused Memory Foam, vagy a FlexSole.

Az Air-Cooled Memory Foam alatt azt értjük, hogy a Skechers sportcipő egy léghűtéses memóriahabos technológiával van ellátva, mely biztosítja a maximális kényelmet. Továbbá bizonyos Skechers sportcipők talpa speciális GO pillérekkel vannak ellátva, melyek ütéselnyelő szerepet játszanak. Valamint a GOga Mat technológia alatt magas szintű párnázottságot, illetve, a Relaxed Fit dizájn alatt egy tágas és kényelmes illeszkedés értünk.

Továbbá a Skech Flex egy ultra vékony, hajlékony, könnyű és ütéselnyelő talp, a Gel Infused Memory Foam pedig egy párnázott, kényelmes talpbetét, melynek energiaelnyelő gélrészecskéi nagyobb támogatást nyújtanak, mint a hagyományos memóriahab, mivel a fejlett gél szemcsék hosszabb idő alatt melegednek fel, emiatt nagyobb kényelmet és kiváló hőelvezetést biztosítanak.

Végül pedig fontos kiemelni a FlexSole technológiát, mely egy lengéscsillapítást támogató könnyű talp. Amennyiben fontos Önnek a kiváló minőség és a modern technológiai eljárások, válassza a Cipőpláza Webáruházból a divatos Skechers sportcipőket!