SZEZONKÖZI LEÉRTÉKELÉS -30%-IG! SZEZONKÖZI LEÉRTÉKELÉS -30%-IG!

Tamaris - sokféle, jó minőségű Tamaris cipő, csizma, szandál és táska a Cipőpláza Webáruházban!

166 termék

Ár

Ft - Ft

Óriási választékban kaphatóak a Tamaris termékek a Cipőpláza Webáruházban! Modelljeink közt megtalálhatóak a divatos csatokkal, érdekes felvarrókkal, díszvarrásokkal ellátott, valamint különböző anyagkeverékek együttes használatából kialakított, laposabb vagy magasabb sarokkal ellátott, hétköznapi vagy elegáns viselethez is egyaránt alkalmas Tamaris cipők.

Továbbá megrendelhetőek a trendi, garantáltan egyedi megjelenést biztosító, kényelmes Tamaris csizmák és bokacsizmák is. Ezenfelül elérhetőek a vagány színkombinációkkal és precíz varrásvezetéssel ellátott Tamaris bakancsok; valamint a vidám mintákkal díszített, barátságos színű anyagokból készült Tamaris tornacipők, mokaszinek és slip-on cipők.

Ugyanakkor továbbra is folyamatosan érkeznek az utcára való, kényelmes Tamaris sportcipők is és a komfortos, jól szellőző Tamaris balerina cipők is. Kínálatunkban ezeken kívül megvásárolhatóak még a gyönyörű pántokkal, mintás anyagokkal, érdekes csatokkal és kövekkel díszített Tamaris szandálok és saruk, valamint a kényelmes belső talprésszel ellátott, utcai viselethez is alkalmas Tamaris papucsok is.

Kiegészítők terén is hatalmas a választék, ugyanis megrendelhetőek a praktikus kialakítással, állítható pántokkal, sok zsebbel és rekesszel ellátott Tamaris táskák, valamint az érdekes anyagú és mintájú, egyedi formavilággal megalkotott Tamaris hátizsákok is.

Végül pedig meg kell említeni az elegánsabb stílusú, praktikusan kialakított Tamaris pénztárcákat is, melyek nemcsak divatosak, de nagyon jó áron lehet hozzájuk jutni. Válogasson kedvére Ön is Tamaris termékeink közt!