ITT A TAVASZ!! ÚJ KOLLEKCIÓ - 2018 TAVASZ/NYÁR - A LEGÚJABB DIVAT, a LEGVONZÓBB MÁRKÁK ÚJ KOLLEKCIÓ - 2018 TAVASZ/NYÁR

Türkiz - sokféle gyönyörű türkizkék cipő és táska a Cipőpláza Webáruházban!

15 termék

Ár

Ft - Ft

Mesés türkizkék termékek érkeznek folyamatosan Cipőpláza Webáruházunkba! Türkiz színű modelljeink közt nemcsak nőknek és gyerekeknek való darabok találhatóak, de a mai trendek jóvoltából már egyre több férfiaknak való türkiz színű termék érhető el.

Kínálatunkban megtalálhatóak a hidegebb időre való türkiz sálak és sapkák, valamint az enyhébb időre alkalmas türkiz baseball sapkák is. Továbbá elérhetőek a csodaszép, elegáns sarokkal ellátott türkiz alkalmi cipők és alkalmi szandálok is, valamint a kényelmes, laposabb sarkú türkiz balerina cipők, mokaszinek és slip-on cipők is.

Valamint a sportosabb stílust kedvelőknek pedig itt vannak a vagány türkiz tornacipők, edzőcipők és sportcipők is. Továbbá megrendelhetőek a szárazabb, melegebb időre való, kövekkel, láncokkal díszített türkiz szandálok, saruk és papucsok is, melyeket fel lehet dobni egy türkiz övvel, ékszerrel, valamint egy csinos türkiz divattáskával vagy hátizsákkal.

Türkizkék termékeinket azoknak ajánljuk, akik szeretik a természetes körülmények közt előforduló élénk színeket alkalmazni ruházatukban.