ITT A TAVASZ!! ÚJ KOLLEKCIÓ - 2018 TAVASZ/NYÁR - A LEGÚJABB DIVAT, a LEGVONZÓBB MÁRKÁK ÚJ KOLLEKCIÓ - 2018 TAVASZ/NYÁR

Zöld - sokféle vagány zöld cipő és táska a Cipőpláza Webáruházban!

66 termék

Ár

Ft - Ft

Rengeteg féle fazonú és stílusú zöld színű termék érkezik Cipőpláza Webáruházunkba! Modelljeink közt egyaránt megtalálhatóak a sportosabb, hétköznapi vagy alkalmi zöld cipők és kiegészítők is.

Megvásárolhatóak már a kövekkel, csatokkal és érdekes felvarrókkal díszített zöld alkalmi cipők és alkalmi szandálok, és a kényelmes, jól szellőző, átmeneti időre való zöld slip-on cipők, balerina cipők és mokaszinek is. Továbbá elérhetőek a sportosabb vonalat tükröző, vagány mintákkal díszített zöld tornacipők, edzőcipők és outdoor cipők is, valamint a hidegebb időre alkalmas zöld csizmák, bokacsizmák és bakancsok is.

Mindezek mellett megtalálhatóak még a nyárra való meseszép mintákkal és díszekkel kirakott zöld szandálok, saruk és papucsok is. Webshopunkban nemcsak zöld cipőket láthatnak Kedves Vásárlóink, de rengeteg zöld színű kiegészítővel is találkozhatnak.

Ilyenek például a csodaszép zöld ékszerek, a kiváló minőségű zöld bőr övek, a trendi zöld divattáskák és hátizsákok, valamint a zöld sapka, sál és kesztyű szettek is. Zöld színű termékeinket azoknak ajánljuk, akik szeretnek a természet egyik leggyakrabban előforduló színe segítségével harmóniát vinni megjelenésükbe.